RESTAURANT SIMPEL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 609 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Simpel. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 12:14 Was top
3 sep 2022 om 22:41 Lekkerr!!
29 aug 2022 om 21:38 de sushi smaakte eigenlijk allemaal het zelfde. en was vrij dun gesneden met veel rijst in verhouding. als ze der dan zo lang over doen. verwacht je toch wel iets heel lekkers. de boontjes waren bijna bruinig en slap.
23 aug 2022 om 20:45 Lang moeten wachten op onze bestelling. De sushi was heerlijk. De Edam boontjes waren slap en oud. Gemiste kans. Jammer.
10 aug 2022 om 21:45 Bijna 2 uur op het eten moeten wachten terwijl de website 60minuten aangaf. Sushi was lekker, noodles wat minder. Prijs-kwaliteitverhouding niet voldoende.
8 aug 2022 om 21:12 Meest slechte zaak ooit, heb nog nooit zo’n trage bezorging gehad. Vervolgens betalen we 100 euro voor een portie voor 2. Lach-wekkend.
25 jul 2022 om 23:43 Het eten was erg goed, maar erg lang moeten wachten. De bezorgtijd zou 39 minuten zijn. Was uiteindelijk 75 minuten.
25 jul 2022 om 15:32 De bestelling werd netjes afgeleverd en het eten was prima! Ga ik zeker nog een keer vaker doen.
3 jul 2022 om 21:38 lange bezorgtijd
2 jul 2022 om 21:31 Bezorging 45minuten te laat, 1uur voor gewenste bezorg moment besteld, veel sushi in elkaar geduwd door transport, heel jammer, maar hier bestel ik niet meer.
25 jun 2022 om 7:14 We hebben erg lang moeten wachten Voordat de bestelling er was! Gebeld na 1,25 uur waar het bleef en toen werd er verteld dat het onderweg was, maar 15 min later was het er pas! De sushi was lekker, gelukkig, maar dat was 1 keer en niet meer!
23 jun 2022 om 19:30 Beste poké bowl in tijden!