RESTAURANT SIMPEL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 726 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Simpel. Meer weten? Ontdek meer

17 jun 2024 om 18:00 Het eten (poke bowl) is zoals altijd heel lekker. Maar de bezorgtijd wijkt enorm af van de tijd die op thuisbezorgd staat. Beter vooraf bestellen en dan een bepaald tijdstip doorgeven.
17 jun 2024 om 11:03 Was heel lekker
16 jun 2024 om 20:13 Vis was niet vers rijst hard 1e ker hier besteld meteen de laatste keer
14 jun 2024 om 5:48 Super lekker Poke Bowl!!!
8 jun 2024 om 1:11 Sinds ik jullie ontdekt heb, ben ik een vaste klant geworden en mij raken jullie zeker niet meer kwijt. Als een enorme sushi liefhebber stel ik hoge eisen aan de kwaliteit en versheid van de sushi die ik eet. Jullie hebben me nog nooit teleurgesteld!
3 jun 2024 om 23:18 Bezorgtijd heel lang wat knapperig moest zijn was kei kou en slap.geen 2 de kwer meer daar
30 mei 2024 om 7:39 Was niet te eten heb alles weg gekankerd
25 mei 2024 om 1:49 De loempilaaas waren erg lekkel
18 mei 2024 om 23:43 De dragon en simpel roles waren heerlijk!!
29 apr 2024 om 9:42 Toen het eten er 15 minuten na de afgesproken tijd niet was, belde ik het restaurant, het 'zou er nu snel aankomen'. 15 minuten later nog niks, opnieuw gebeld, nu kwam het er 'echt' aan. Vooralsnog 10 minuten gewacht.
9 apr 2024 om 8:57 Meer dan half uur gewacht op het eten wat “er met 5 minuten is”. Totaal 2 uur gewacht op lauwe sushi
9 apr 2024 om 7:08 Wij hebben rond 17.30 ons eten besteld. Werd pas 2 uur later bezorgd. Erg fijn want wij wilde graag met het hele gezin eten voor mijn vrouw haar verjaardag maar is hierdoor niet gelukt. Zouden iets extra`s er bij doen als compensatie. Niks gezien.